Gépfelújítás, gépgyártás

Owox Kft.

Gépfelújítás, gépgyártás

Általános gép állapot felmérés a geometria és funkcionalitás területén. Geometriai felújítás, beállítás. Vezérlések, mérőrendszerek cseréje, felújítása. Hibajavítás.

Egyedi tervezésű és gyártású célgépek a megmunkálás, összeszerelés, minőségellenőrzés, méréstechnika és anyagvizsgálat, területén. Megrendelői igények felmérését követően vállaljuk az egyedi célgép megtervezését, gyártását, leszállítását, beüzemelését, a kezelő / karbantartó személyzet oktatását. Támogatást nyújtunk-, illetve igény esetén elvégezzük a gép rendszeres időközönként esedékes karbantartási feladatainak elvégzését. Szerepet vállalunk az esetleges hibajavításokban. Biztosítjuk a gépek alkatrész utánpótlását.

Az általunk gyártott gépek tekintetében 12-24 hónap teljes-körű garanciát vállalunk.

Gépeink az európai normák szerint készülnek, melyet az átadott dokumentumok tanúsítanak.

Az egyedi gépek gyártása során különös hangsúlyt fektetünk a legmagasabb minőségi és környezet-, és munkavédelmi követelmények betartására. A tervezés és a gyártás lépéseit minőségi rendszerünkben auditált belső folyamatok szabályozzák, melyek hatékonyságát a legmagasabb színvonalú technikai háttérrel támogatjuk.

Az általunk gyártott gépekbe és berendezésekbe a legmagasabb műszaki színvonalat és minőséget képviselő, nemzetközi beszállítók alkatrészeit és tartozékait építjük be, melynek révén a minőség és megbízhatóság mellett az egyszerű és gyors alkatrészellátást is biztosítani tudjuk.