Átkapcsoló rendszerek

Owox Kft.

Átkapcsoló rendszerek

Átkapcsoló automatika rendszereinket számtalan Megrendelőnk használja nagy elégedettséggel.

Mivel minden helyszín más-más paraméterekkel és igényekkel bír, így minden esetben az adott helyszínnek legmegfelelőbb konstrukciót specifikáljuk és készítjük el. A termelés kiesés okozta, sokszor  jelentős költségek miatt egyértelművé vált, hogy a hagyományos, relés, programozható relédobozos, és a piacon kapható „kész termékek” kora véget ért, a személyre szabott, korszerű, PLC vezérelt megoldásoknak van helye a jelenben. A legideálisabb, ha közép és kisfeszültségű rendszerek egy központba vannak összefogva, ezáltal minimalizálható a felesleges átkapcsolások és generátor indítások száma.

Készen állunk meglévő elosztó berendezések, és természetesen új létesítések ellátására egyaránt, a legkorszerűbb termékek felhasználásával. Ezen rendszerek kivétel nélkül színes érintőképernyővel rendelkeznek, az aktuális állapotot mutató interaktív egyvonalas áramút rajzzal, távfelügyelhető felülettel, és GSM átjelzővel a súlyos hibák esetére.

Fontos, ám sok rendszerből hiányzó funkció a diesel generátor(ok) automatikus indítási próbája (hideg próba), melynek ütemezésével egyrészt növelhető a gép élettartama, másrészt az esetleges meghibásodásokról sem „éles” helyzetben értesül az Üzemeltető, ezzel is fokozva a rendelkezésre állási időt.