Automatikus energiafogyasztás kiolvasó és naplózó rendszerek (MeKH)

Owox Kft.

Automatikus energiafogyasztás kiolvasó és naplózó rendszerek (MeKH)

Automatikus energiafogyasztás kiolvasó és naplózó rendszerek (MeKH)

Az 1/2020. (I. 16.) MEKH rendelet megjelenése arra inspirálta csapatunkat, hogy ha már kötelezővé tették a villamos fogyasztás mérését- 15 perces naplózással; akkor a rendelkezésünkre álló, mért adatokat fordítsuk teljes egészében Megrendelőink hasznára!

Amennyiben már adott egy központilag előírt -viszonylag költséges- kivitelezés, akár fel is tehetjük az "i"-re a pontot és egy kis kiegészítéssel az adatokat a hasznunkra fordíthatjuk!

Ezen célból hoztuk létre, saját fejlesztésű, költséghatékony eszközünket, amely számtalan, az iparban használatos kommunikációs protokollt képes kezelni.

A mérések könnyedén kiegészíthetők, akár rádiós szenzorokkal is. Az így kapott értékeket képesek vagyunk szoftveres formában összevetni a villamos fogyasztásméréssel.

Képzeljük el, hogy képessé válunk számottevő energia megtakarítására, amennyiben automatikus figyelmeztetést kapunk pl. a szivárgó levegőről egy sűrített levegős rendszerben, vagy a szabályozatlan megvilágításból adódó, felesleges villamos energiafogyasztásról; esetleg a hűtőgép megnövekedett áramfelvételéről, amelyet egy kis gáz visszatöltéssel orvosolni tudunk!

Szeretné adatit költséghatékonyan, felhő alapon és egyúttal biztonságban tárolni?

Óvatos és kizárólag, saját szerverre mentene?

Esetleg a már rendelkezésre álló adatbázisukat szeretné további adatokkal bővíteni?

Csapatunk számára a fentiek egyike sem akadály!

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, igényleje díjmentes tájékoztató anyagunkat e-mailben és/vagy egyeztessen időpontot kollégáinknál, egy személyre szabott, on-line bemutatóra!