Üzembehelyezés

Owox Kft.

Üzembehelyezés

A kivitelezést követő szerelés-ellenőrzéstől a feszültség alá helyezésig vállaljuk új elektromos rendszerek vagy meglévő rendszerek átalakítás, bővítés utáni teljes üzembe helyezését. Gyártótól és feszültégszinttől függetlenül végezzük a megszakítóknak, elosztóknak, száraz és olajos transzformátoroknak az első bekapcsolás előtti szükséges ellenőrzéseit, méréseit.

Az üzembe helyezés részeként, a védelmek terv szerinti beállítása, paraméterezése, a védelmek beállított értéken történő működésének ellenőrzése is tevékenységünk részét képezi.

A védelmi berendezések tesztelésének elvégzéséhez a szükséges gyártói tesztbőröndökkel, nyomató berendezésekkel rendelkezünk, legyen szó 400 V-os kisfeszültségű hálózatról vagy akár nagyfeszültségről.

Felkérés esetén a védelmi terv elkészítésében is állunk Megrendelőink rendelkezésre.

Az egyre elterjedtebb megújuló energiaforrások felhasználásán alapuló erőművek villamos rendszerének üzembe helyezését és első bekapcsolását illetően is jelentős szakmai tapasztalattal és naperőművek, szélerőművek, geotermikus-erőművek területén szerzett számos referenciával rendelkezünk.

Igény esetén, az általunk végzett tevékenységekről készült dokumentumok, jegyzőkönyvek átadása után, vállaljuk a berendezések első feszültség alá helyezését, bekapcsolását.