Üzembehelyezés

Owox Kft.

Üzembehelyezés

A kivitelezést követő szerelés-ellenőrzéstől egészen a feszültség alá helyezésig vállaljuk új elektromos rendszerek, vagy a már meglévő rendszerek átalakítást, bővítést  követő teljes üzembe helyezését.
Gyártótól és feszültségszinttől függetlenül végezzük a megszakítók, elosztók, száraz- és olajos transzformátorok, első bekapcsolást megelőző ellenőrzéseit és méréseit.

Az üzembe helyezés részeként, a védelmek terv szerinti beállítása, paraméterezése, majd a beállított értéken történő működés ellenőrzése is tevékenységünkhöz tartozik.
A védelmi berendezések tesztelésének elvégzéséhez a szükséges gyártói tesztbőröndökkel és nyomató berendezésekkel egyaránt rendelkezünk, legyen szó 400 V-os kisfeszültségű hálózatról vagy akár nagyfeszültségről.

Felkérés esetén a védelmi terv elkészítésében is szívesen állunk Megrendelőink rendelkezésére.

Az egyre elterjedtebb megújuló energiaforrások felhasználásán alapuló erőművek villamos rendszerének üzembe helyezését és első bekapcsolását illetően is számottevő szakmai tapasztalatot tudhatunk magunkénak.
A naperőművek, szélerőművek, geotermikus-erőművek kapcsán is számottevő referenciával rendelkezünk.

A naperőművekhez kapcsolódóan, vállaljuk 120/20 kV-os alállomások, transzformátorok, komplett rendszerszintű üzembe helyezését, a segédüzem felélesztésétől kezdődően egészen a bekapcsoláson történő részvétellel bezárólag.

Igény esetén, az általunk végzett tevékenységekről készült dokumentumok, jegyzőkönyvek átadása után, vállaljuk a berendezések első feszültség alá helyezését, bekapcsolását.